Afgelopen zaterdag wisten alle seniorenelftallen van FC Dauwendaele hun wedstrijd met winst te beëindigen: 1, 2, 3, 4, 5, VR1 en VR2. Zoiets komt niet elk weekend voor!

Na het gelijkspel van vorige week in Kamperland volgde er voor de selectie van René de Nooijer de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Lewedorpse Boys. Khalid Kaldoon zorgde voor de fraaie openingstreffer en daarna zorgden Guus Toornstra, Levi Tamboer en Stefan Joosse voor een riante 4-0 ruststand. Na de pauze scoorde LeBo nog tweemaal en wist ook André Goedhart het net te vinden. Eindstand 5-2.

Het team van Erik Moens, FC Dauwendaele 2, speelde z’n eerste wedstrijd van dit seizoen en was in een helft klaar met GPC Vlissingen 2. Het werd 5-0 en alle vijf de doelpunten vielen in de eerste helft: een heuse hattrick van Maarten Burgs, een goal van Riccardo Sterman en een strafschop van Mattz Moens.

FC Dauwendaele 3 is nog ongeslagen en wist bij Oostkapelle 3 met 1-0 te winnen dankzij een doelpunt van Jan-Willem van Vooren na een assist van Niels Gehmann.

FC Dauwendaele 4 wist toch echt te winnen met 7-3. De goals tegen Oostkapelle 4 werden gemaakt door 2x Krijn Henken, Jeremy Dijkstra, Jeroen de Haas en 3x Turgut Kizilarslan.

Het nieuwe elftal FC Dauwendaele 5 haalde op de fiets drie punten op in Zoutelande. Er werd daar van De Meeuwen 5 met 4-3 gewonnen.

De dames van Rick Snoek, VR1, wonnen in Zierikzee met 3-1 van MZC’11 VR1.

Dit seizoen heeft FC Dauwendaele ook een 2e vrouwenelftal en hiervoor wordt nog een  train(st)er en leid(st)er gezocht. Wie interesse heeft kan zich aanmelden!
Nu ging trainer Ramon Dahoe mee met VR2 naar Westkapelle voor de wedstrijd tegen De Noormannen VR1. FC Dauwendaele VR2 won overtuigend met 11-0 en de doelpunten kwamen van Melissa Schreuder (2x), Lotte Elenbaas (2x), Maxime Francke, Ramona Verdonk (3x), Stevie Priester (2x) en Noemie van IJsseldijk.

FC Dauwendaele JO19-1 verloor thuis enigszins geflatteerd met 3-1 van ST. Oostkapelle/Domburg JO19-1, de eer werd gered door Niels Abrahamse.

De wedstrijden voor komend weekend zijn te vinden in de blauwe balk onder het tabblad Programma’s & Uitslagen.
Hier zijn ook de afgelastingen zichtbaar.