Het 1e elftal van FC Dauwendaele een frisse boost geven en de jeugd naar een hoger plan tillen! Dit is de ambitie van zowel Mini Mundi als FC Dauwendaele voor de komende drie jaar.

Dankzij een gouden tip van één van onze vrijwilligers speelt met ingang van dit seizoen het 1e elftal fier met het logo van het Middelburgse familiepretpark op de borst. Het zal voor sommige wellicht een onverwachte move zijn, maar eigenlijk s het helemaal niet zo onverwachts. Mini Mundi is namelijk weer helemaal hot. Het familiepretpark trekt jaarlijks circa 80.000 bezoekers en dat is iets om trots op te zijn aan de Zeeuwse costa’s!

De komende drie seizoenen gaat Mini Mundi, onder leiding van directeur Arno de Ruijter en met o.a. oud 1e elftalspeler Maarten van Vooren in de gelederen, samen met FC Dauwendaele werken aan het geven van een leuke en positieve boost aan de jeugdcategorie van onze vereniging. Zo zullen er gedurende de komende seizoenen diverse activiteiten ontplooid worden i.s.m. Mini Mundi.

FC Dauwendaele is hartstikke blij met deze meerjarige samenwerking en kijkt nu al uit naar het opbouwen van een gezonde en vruchtbare samenwerking.

Schroom niet om een kijkje te gaan nemen, je kunt er dit verwachten:
http://www.minimundi.nl/miniatuur-walcheren
http://www.minimundi.nl/pretpark
http://www.minimundi.nl/indoorspeeltuin
http://www.minimundi.nl/0-4-land