FCDauwendaele logo1

Even voorstellen
Stichting Ondersteuning FC Dauwendaele

Wij zijn de Stichting Ondersteuning van voetbalvereniging FC Dauwendaele. Ons doel is om in goede samenwerking met het hoofdbestuur de financiële gezondheid van de vereniging te waarborgen. Wij dragen zorg voor het contracteren van en communiceren met huidige, potentiële en nieuwe sponsors.

Sponsoring vandaag de dag is een heel ander verhaal dan een aantal jaar geleden. Waar in die tijd vrijwel elk bedrijf iets aan sponsoring in de sportwereld deed, zien wij het nu steeds moeilijker worden om de club d.m.v. onder andere sponsoring draaiende te houden.

Via deze weg wil ik namens de Stichting en de vereniging onze sponsors ontzettend bedanken voor hun trouwe bijdrage aan onze prachtige club! Mocht u dit lezen en een bedrijf, partner, kennis of andere relatie kennen die bij onze vereniging past en iets voor ons maar wij ook absoluut voor hem/haar kan betekenen, schroom niet en meld het ons via het contactformulier.

Wij verwelkomen u graag op Sportpark de Kruitmolen waar ons 1e elftal om de week op zaterdags om 14.30 uur zijn wedstrijden in de 2e klasse E speelt.

Met sportieve groet,

Martien Schijvenaars
Voorzitter Stichting Ondersteuning

wordlidbutton-bmavertechhome3

 

respect