Je kijkt op deze site, dus nemen we aan dat je betrokken bent bij FC Dauwendaele.
Graag zouden we als bestuur samen met jou en andere  betrokken vrijwilligers van gedachten willen wisselen over het wezen van onze vereniging, wat gaat goed en wat zou er veranderd kunnen worden? We hebben hiervoor een bijeenkomst gepland op woensdag 7 maart 2018 om 19.00 uur in het clubhuis.

Deze bijeenkomst zal worden begeleid door een verenigingsondersteuner van de KNVB. Onder leiding van deze ondersteuner praten we op een positieve manier over onze vereniging. Centraal staat hetgeen goed gaat binnen onze vereniging. Er wordt op een waarderende manier gesproken. Het doel is een proces op gang te brengen waardoor er meer gemeenschappelijkheid ontstaat, meer begrip voor elkaar en meer verbondenheid.

Voor de bijeenkomst nodigen we leden uit, spelers, ouders, trainers en vrijwilligers die op een of andere wijze een bijdrage leveren aan het functioneren van onze vereniging. We zouden graag zien dat je deelneemt aan de zogeheten spiegelbijeenkomst en nodigen je dan ook van harte uit met ons van gedachten te wisselen op deze avond.

Zou je willen laten weten of we op je aanwezigheid kunnen rekenen?
Dat kan via een berichtje aan de secretaris via pburgs@zeelandnet.nl.
Tot 7 maart!