Word jeugdtrainer bij FC Dauwendaele!

Heb jij een passie voor voetbal en wil je je enthousiasme delen met de jeugd? Wij zijn op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers en begeleiders voor diverse teams! Ook bijvoorbeeld als vader, moeder, opa of oma is het een superleuke manier om meer en op een andere manier betrokken zijn bij de sport van je (klein)zoon of (klein)dochter. Bij FC Dauwendaele hebben we in diverse teams enthousiaste ouders en familieleden die zo een steentje bijdragen. Ervaring is niet vereist, we gaan je alles leren!

Dit is jouw kans om een positieve impact te maken op de jonge voetballers en hun liefde voor het spel te stimuleren.

Waarom is het leuk om een jeugdteam te trainen?
Je krijgt de mogelijkheid om de ontwikkeling van talentvolle spelers te begeleiden, ze te zien groeien en bloeien, en samen met hen mooie herinneringen op het veld te creëren. Geen dag is hetzelfde en de energie van de kinderen is aanstekelijk!

Wat hebben wij nodig?
We vragen beschikbaarheid voor 2x per week trainingen en begeleiding op zaterdag tijdens de wedstrijden.

Wat bieden wij?
Als trainer krijg je de kans om gratis een opleiding te volgen via de KNVB, inclusief een diploma. Daarnaast bieden we volop ondersteuning vanuit het bestuur en de hoofd jeugdopleiding.

En vergeet de gezellige bijeenkomsten niet! We organiseren super interessante, maar vooral leuke bijeenkomsten met alle trainers van de club, waar je ervaringen kunt uitwisselen en elkaar kunt inspireren.

Bij FC Dauwendaele heerst een gemoedelijk, “ons kent ons” kleinschalig gevoel, waar iedereen zich welkom voelt en samenwerkt aan de ontwikkeling van onze jeugd.

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan en kom onze club versterken, samen maken we voetbal nog leuker voor de jonge talenten van Middelburg!

Enthousiast?
Laat het snel weten aan Gert-Jan van Leiden
via  06 – 11 92 05 29